Vektorprogrammet
Filip Skaug
Filip Skaug

Leder

Philip Bjørknes Krogh
Philip Bjørknes Krogh

Nestleder, Utvikler

Sivert Lundli
Sivert Lundli

Mentor

Trym Tveito
Trym Tveito

Utvikler

Hans Tjøtta
Hans Tjøtta

Utvikler

Julia Dai
Julia Dai

Utvikler

Maurice Wegerif
Maurice Wegerif

Utvikler

IT i Vektorprogrammet

Siden oppstarten har Vektorprogrammet opplevd en kraftig vekst i antall vektorassistenter, ungdomsskoler som deltar i programmet og teammedlemmer som jobber med å drive Vektorprogrammet. Denne veksten fører med seg en del utfordringer knyttet til organisering av Vektorprogrammet, og vi i IT-teamet jobber kontinuerlig med å hjelpe organisasjonen til å fungere på best mulig måte.

Vi jobber for alle avdelinger i Norge, men vi er lokalisert i Trondheim. Det betyr at vi får være med på alle sosiale arragangementer som Vektorprogrammet NTNU arrangerer!

 


 

Arbeidet vårt

Vi jobber med webutvikling på alle ledd i stacken. I fjor var det store prosjektet å redesigne den offentlige siden fullstendig fra bunnen av. I år planlegger vi å utvikle et assistentdashboard, som skal ta vektorassistenter gjennom hele opptaksprosessen og videre utover i vervet deres. Som medlem i IT-teamet vil du da lære masse om frontendprogrammering i javascriptrammeverket Vue.js samt UX design og hvordan man utformer en progressive webapp. Vi skal også utvide DevOps stacken vår med et avansert, automatisk stagingsystem for å rapidly deploye betaversjoner av nettsiden. Dette skal vi gjøre i det raskt voksende programmeringsspråket Go.

Det her er bare en liten del av det vi har på agendaen og synes du noe av det høres spennende ut er det bare å sende oss en søknad! Du trenger ikke ha særlig kjennskap til noen av de overnevnte tingene, vi gir deg god oppfølging og hjelp!

 

 

Kjempegod erfaring

Vi tilbyr IT-erfaring på høyt nivå og med lav terskel. Erfaring med teamarbeid er noe alle arbeidsgivere er ute etter, og vi kan tilby dette i bøtter og spann. Du vil også tilegne deg kunnskap om state-of-the art webteknologi og utviklingsmetodikk, du vil bli en mester i git og kanskje til og med lære deg litt sysadminoppgaver hvis du skulle ønske å skitne til fingrene.

 

Er du kjent med minst én av disse tingene oppfordres du til å sende oss en søknad:

Sjekk ut hva vi jobber med på http://github.com/vektorprogrammet!