Vektorprogrammet
Trym Tveito
Trym Tveito

Utvikler

Sivert Lundli
Sivert Lundli

Utvikler

Aaryan Neupane
Aaryan Neupane

Utvikler

Hans Tjøtta
Hans Tjøtta

Utvikler

IT i Vektorprogrammet

Siden oppstarten har Vektorprogrammet opplevd en kraftig vekst i antall vektorassistenter, ungdomsskoler som deltar i programmet og teammedlemmer som jobber med å drive Vektorprogrammet. Denne veksten fører med seg en del utfordringer knyttet til organisering av Vektorprogrammet, og vi i IT-teamet jobber kontinuerlig med å hjelpe organisasjonen til å fungere på best mulig måte.

Vi jobber for alle avdelinger i Norge, men vi er lokalisert i Trondheim. Det betyr at vi får være med på alle sosiale arragangementer som Vektorprogrammet NTNU arrangerer!

 


 

Arbeidet vårt

Vi jobber med webutvikling på alle ledd i stacken. I fjor var det store prosjektet å redesigne den offentlige siden fullstendig fra bunnen av. I år planlegger vi å utvikle et assistentdashboard, som skal ta vektorassistenter gjennom hele opptaksprosessen og videre utover i vervet deres. Som medlem i IT-teamet vil du da lære masse om frontendprogrammering i javascriptrammeverket Vue.js samt UX design og hvordan man utformer en progressive webapp. Vi skal også utvide DevOps stacken vår med et avansert, automatisk stagingsystem for å rapidly deploye betaversjoner av nettsiden. Dette skal vi gjøre i det raskt voksende programmeringsspråket Go.

Det her er bare en liten del av det vi har på agendaen og synes du noe av det høres spennende ut er det bare å sende oss en søknad! Du trenger ikke ha særlig kjennskap til noen av de overnevnte tingene, vi gir deg god oppfølging og hjelp!

Flotte bilder av IT-teamet

 

Kjempegod erfaring

Vi tilbyr IT-erfaring på høyt nivå og med lav terskel. Erfaring med teamarbeid er noe alle arbeidsgivere er ute etter, og vi kan tilby dette i bøtter og spann. Du vil også tilegne deg kunnskap om state-of-the art webteknologi og utviklingsmetodikk, du vil bli en mester i git og kanskje til og med lære deg litt sysadminoppgaver hvis du skulle ønske å skitne til fingrene.

 

Er du kjent med minst én av disse tingene oppfordres du til å sende oss en søknad:

Sjekk ut hva vi jobber med på http://github.com/vektorprogrammet!