Vektorprogrammet
Vilde Aas
Vilde Aas

Leder

Sondre Piiksi
Sondre Piiksi

Medlem

Aurora Juel
Aurora Juel

Medlem

Boakai Kanneh
Boakai Kanneh

Medlem

Heidi Havn
Heidi Havn

Medlem

Arbeidet vårt

Økonomiteamet har ansvar for selve pengekassen til Vektorprogrammet. Dette innebærer å betale fakturaer i tide og føre regnskap over alle transaksjonene som blir utført. I tillegg jobber vi med budsjettet som settes hvert år, og følger opp at ingen av regionene overskrider budsjettene sine. Vi er en liten gjeng som samarbeider tett med samtlige team, og svarer på økonimirelaterte spørsmål ved behov. Arbeidsmengden ligger på rundt én-to timer i uken, avhengig av hvor mye som må betales og fikses på.

 

 

Sosialt i økonomi

Det blir arrangert mange sosiale arrangementer, hvor du kan bli bedre kjent med andre teammedlemmer, både innad i økonomitemaet og hele Vektorprogrammet. Det varierer etter hva man ønsker å gjøre, men vi har tidligere spist tacomiddag og hatt film- og brettkvelder. Etter møtene pleier vi også sitte litt igjen på kontoret hvor vi småprater om alt mellom himmel og jord, altså en gyllen mulighet til å bli godt kjent med hverandre.

 

 

Opptak

Vi er på utkikk etter deg som er ansvarlig og strukturert, spesielt med tanke på du får delansvaret for alle pengemidlene til Vektorprogrammet. I tillegg er det fint om du har et ønske om å lære mer om økonomien knyttet til en frivillig organisasjon. Du bør også være interessert i realfag, da vi er en organisasjon som kontinuerlig jobber for å fremme mestring innen realfag. Kort oppsummert, ønsker vi deg som er interessert i tall og penger. Det kreves ingen forkunnskaper!

 

Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt med oss på okonomi@vektorprogrammet.no.

Vi ser frem til å høre fra deg!