Vektorprogrammet
Hege Sæther
Hege Sæther

Medlem

Tuva Aksnes
Tuva Aksnes

Medlem

 

Arbeidet vårt

Profileringsteamet har ansvar for å representere Vektorprogrammet utad. Dette innebærer å lage innhold og innlegg til sosiale medier, samt å nå ut til andre medier. Arbeidsoppgaver kan være å ta bilder på arrangementer, redigere bilder og videoer, intervjue vektorassistenter og teammedlemmer, lage promofilm og starte prosjekter man selv synes er spennende. Det som er spesielt for profileringsteamet er at det er åpent for individuell kreativitet, slik at vi kan ha en stor rolle i å forme hvordan Vektorprogrammet profileres. Du trenger ikke å ha noe erfaring med profileringsarbeid, film eller foto fra før.

                                                                                              

Sosialt i profilering

Vi har hyggelige og spennende arrangementer både innad i teamet og sammen med de andre teamene i Vektorprogrammet. Vi i profileringsteamet er spesielt gode på tacokvelder, minigolf og hygge på kontoret. Det skjer også mye sosial på tvers av team, blant annet hytteturer, fester, tacokveld, 17.mai-feiring, åpent kontor, gokart, minigolf, bumperballs og LazerTag. Jevnlig utover semesteret arrangeres det TeamSosialt, der hvert team inviterer to andre team til en sosial sammenkomst.

                                 

       

Opptak

Arbeidsmengden som teammedlem i profileringsteamet er ca. 2 timer i uken. Den største delen av arbeidet gjøres under de møter med teamet. Det er ikke noe arbeid i eksamensperioden, men en del sosiale arrangementer man kan være med på hvis man ønsker det. 

Som medlem i teamet får du:

Søk profilering hvis du har lyst til å påvirke organsisajonen og bli del av en fantastisk gjeng!

Hvis du har noen spørsmål, er det bare å ta kontakt på profilering.ntnu@vektorprogrammet.no!