Vektorprogrammet
Batool Akbar
Batool Akbar

Leder

Profileringsteamets hovedoppgaver er:

Det som er spesielt for profileringsteamet er at det er åpent for individuell kreativitet, slik at man kan komme med ideer om hvordan profilere vektorprogrammet utad. I år har vi stort fokus på å lage promoteringsfilm, derfor trenger vi flere teammedlemmer som er interresert i å jobbe med dette prosjektet fra start til slutt. Her blir det gitt mye handlingsrom, som gjør at du kan sette ditt personlige preg på Vektorprogrammets promoteringsfilm! Du trenger ikke å ha noe erfaring med profileringsarbeid, film eller foto fra før.

Vi er et sosialt team, som finner på veldig morsomme ting sammen. Sammen med skolekoordinering har vi en instagramkonto, @skolekoordinering_ntnu, sjekk den ut for å få et innblikk i den sosiale delen av vervet. Vi er et relativt nytt og lite team, så hvis du blir med, har du mulighet til å bli med i et team hvor de fleste er helt nye og bli med på å forme hele teamet!

Vil du se hvilken rolle sosiale medier har for en stor organisasjon og bli med i en fantastisk gjeng, søk profilering! (Frist 10. feb 23:59)

Lurer du på noe? Ikke nøl med å sende oss en mail!