Vektorprogrammet
David Ramsvik
David Ramsvik

Medlem

Astrid Bugge
Astrid Bugge

Medlem

Helene Flyen
Helene Flyen

Medlem

Tina Jota
Tina Jota

Medlem

Arbeidet vårt

Det at vi er i rekrutteringstemaet betyr at vi har en mer intens periode i januar og august, men har det roligere resten av semesteret. I tillegg til rekrutteringsperioden har vi også ansvar for de sosiale og faglige arrangementene Vektorprogrammet arrangerer. De sosiale arrangementene kan være alt fra assistentfesten til go-cart eller grilling i parken. Blant de faglige arrangementene vi har hatt er foredrag med James Grime, Colin Wright, Newton programleder og Farmen-kjendisdeltager Stian Sandø. 

Sosialt i Rekruttering

Vi er kanskje det teamet som liker å møtes oftest utenom vervet. Her finner vi på mye sprell og fanteri. Dette strekker seg fra fantastiske vors og uforglemmelige hytteturer til litt mer rolige og avslappede sushikvelder. Vi har også mye kontakt via vår gruppechat på snap hvor dagens (og nattens) festligheter deles hyppig. 


Opptak

Vi i rekrutteringsteamet trenger stadig nye medlemmer. Så er du blid, hyggelig og utadvent, og har lyst på et givende og sosialt verv ved siden av studiene, ikke nøl med å ta kontakt!

Er det noe mer du lurer på er det bare å sende mail til rekruttering.ntnu@vektorprogrammet.no

Hilsen oss i rekruttering <3