Vektorprogrammet
Eirik Hegre
Eirik Hegre

Medlem

Robin Bekkos
Robin Bekkos

Medlem

Sigrid Aunsmo
Sigrid Aunsmo

Medlem

David Ramsvik
David Ramsvik

Medlem

Synne Høyås
Synne Høyås

Medlem

Inga Konow
Inga Konow

Medlem

Liv Breivik
Liv Breivik

Medlem

Ingvild Hoem
Ingvild Hoem

Medlem

Rekrutteringsteamets hovedoppgaver er:

Det at vi er i rekrutteringstemaet betyr at vi har en mer intens periode i januar og august, men har det roligere resten av semesteret. I tillegg til rekrutteringsperioden har vi også ansvar for de sosiale og faglige arrangementene Vektorprogrammet arrangerer. De sosiale arrangementene kan være alt fra assistentfesten til go-cart eller grilling i parken. Blandt de faglige arrangementene har vi hatt foredrag med James Grime, Colin Wright og i vår holdt Newton programleder og Farmen-kjendisdeltager Stian Sandø et foredrag om kunstig intellegens. 

Sosialt i rekruttering

Vi er kanskje det teamet som liker å møtes oftest utenom vervet. Her finner vi på mye sprell og fanteri. Dette strekker seg fra fantastiske vors og uforglemmelige hytteturer til litt mer rolige og avslappede sushikvelder. Vi har også mye kontakt via vår gruppechat på snap hvor dagens (og nattens) festligheter deles hyppig. 

 Opptak

Vi i rekrutteringsteamet trenger stadig nye medlemmer. Så er du blid, hyggelig og utadvent, og har lyst på et givende og sosialt verv siden av studiene, ikke nøl med å ta kontakt!

Er det noe mer du lurer på er det bare å sende mail til Eivind Lysheim (eivind.lysheim@vektorprogrammet.no).

Hilsen oss i rekruttering