Vektorprogrammet
Simen Koffeld
Simen Koffeld

Medlem


Arbeidet vårt

Skolekoordineringsteamet har ansvaret for å fordele vektorassistentene på samarbeidsskolene våre. Det er vi som er bindeleddet mellom vektorassistentene og skolene gjennom semesteret. I praksis vil det si å være tilgjengelig på mail, skaffe eventuelle vikarer for vektorassistenter som ikke kan møte, og videreformidle informasjon. Skulle det oppstå noe vektorassistentene har behov for å si i fra om, skal det være lav terskel å kontakte en skolekoordinator. 

Én av teamets hovedoppgaver i løpet av hvert semester er å arrangere foreldrekurs. I løpet av en til to kvelder får foreldre i ungdomsskolen en innføring i motivasjon, pedagogikk og matematikk tilpasset ungdomsskolenivå. Dette har hittil vært en stor suksess, ikke bare for foreldrene som deltar, men også fordi det har bidratt til det sosiale i Vektorprogrammet. Skolekoordinering inviterer alle team til å bli med å hjelpe til under kurskveldene, og det er god stemning på vektorkontoret under hele arrangementet med både kake og pizza.

 

Sosialt i skolekoordinering

Skolekoordinering har møter hver uke, og alle i teamet er enig om at dette er et av ukens høydepunkter. Det er obligatorisk med kake på møtene og det er alltid mye latter. Vi holder jevnlig kontakt på slack, og finner på sosiale ting utenom møtene. Vi i skolekoordinering spiser en del mat sammen, og da gjerne søndagsbrunsj eller middag på Lyche. Teamet stiller som regel alltid sterkt på diverse sosiale arrangementer i Vektorprogrammet slik som hyttetur og fester.

Skolekoordinering jobber iherdig for å knytte Vektorprogrammet tettere sammen, og derfor arrangerer vi åpent kontor jevnlig gjennom semesteret. Her inviteres assistenter og team-medlemmer for et hyggelig avbrekk i hverdagen med kaffe, kake og kos på kontoret. Dersom du ønsker å smake på tidenes beste brownies er dette stedet å være!

 

Opptak

Arbeidsmengden som skolekoordinator ligger på rundt 2 timer i uka, utenom eksamensperioden - da er det selvfølgelig ingen arbeidsoppgaver, kun frivillige sosiale arrangementer. 

Skolekoordineringsteamet er på utkikk etter deg som ønsker å:

Så for en relativ liten arbeidsinnsats, får man en veldig mye tilbake! 

Sitter du inne med spørsmål, ta mer enn gjerne kontakt med oss (skolekoordinering.ntnu@vektorprogrammet.no).

Vi gleder oss til å høre fra deg!