Velkommen til ett nytt semester med Vektorprogrammet! 

Opptaket er allerede i gang for studenter i Trondheim og Ås! Påmeldingsskjemaet finner du under "Assistenter" i menyen øverst eller klikk på linken nederst. Da kommer du til et enkelt skjema som må fylles ut, og da er du påmeldt! Om dette er første gang du deltok, vil du bli kalt inn til et kort intervju der vi vil bli bedre kjent med deg. Dersom du har søkt, og du tidligere har vært vektorassistent, får du garantert bli med igjen! All informasjon kommer på mail, så det er viktig at du skriver inn e-postadressen din riktig. Søknadsfrist for de aktuelle regionene finner du på opptakssiden.

Som vektorassistent blir man sendt ut til en ungdomsskole sammen med en annen vektorassistenter, til å kunne bidra i matteundervisningen. Dette vil foregå 4 eller 8 ganger i semesteret over en 4- eller 8 ukers periode. Vi har som mål at alle studentene skal sitte igjen mer motivert for videre studier etter å ha vært vektorassistent, samt får man som assistent prøvd ut læreryrket. 

Husk at du må melde deg opp på nytt selv om du skrev deg på interesselista før sommeren. Det er dette som er den endelige påmeldingen. 

Dersom du har noen spørsmål om opptak, om hva Vektorprogrammet er, eller om noe er uklart, ta kontakt. Kom innom på stand på Stripa, send en e-post eller ta kontakt på Vektorprogrammets facebookside så skal vi svare så godt vi kan! :) 

Vi ser fram til å bli kjent med deg og lykke til med det nye semesteret! 


Opptak Trondheim: https://vektorprogrammet.no/opptak/trondheim
Opptak Ås: https://vektorprogrammet.no/opptak/ås

Kontakt Vektorprogrammet Trondheim: eivind.lysheim@vektorprogrammet.no
eller: rekruttering.ntnu@vektorprogrammet.no 
Kontakt Vektorprogrammet Ås: nmbu@vektorprogrammet.no