Vi søker flere engasjerte studenter som vil videreføre Vektorprogrammet i Oslo!

 

Søknadsfristen nærmer seg med stormskritt, og i den forbindelse vil vi holde et informasjonsmøte i onsdag 4. april kl 14:30 (sted kommer). Her vil du få informasjon, du kan stille spørsmål og selvfølgelig blir det PIZZA!

Vektorprogrammet er en frivillig studentorganisasjon som sender studenter ut til grunnskolen for å hjelpe elever i matematikkundervisningen. Elevundersøkelser gjort av Vektor viser at elevene blir mer motivert for matte og realfag samtidig som de føler det blir lettere å få kvalifisert hjelp når de har Vektorassistenter i timen.

Nå trenger vi engasjerte studenter i Oslo som vil være med å videreutvikle organisasjonen. Vi ser etter fem personer som vil ha stillingene leder, nestleder, rekrutteringsansvarlig, skolekoordineringsansvarlig og profileringsansvarlig. Mer informasjon om hva de ulike vervene innebærer finner du under her. Er du interessert, er muligheten for å være et teammedlem også åpen.

Liker du en utfordring? Vil du jobbe for en god sak?  Vil du skape kontakter på tvers av Norge? Har du lyst til å gjøre en forskjell? Eller er du bare glad i få nye venner? Da er Vektorprogrammet stedet for deg! Her vil du få nye opplevelser, treffe mennesker du ellers ikke ville møtt og skape minner for livet!

 

Søknadsfristen er ONSDAG 4. april klokken 19:00.

Du kan søke HER!