Om en uke er det generalforsamling, og det er på tide med et lite tilbakeblikk på året som har gått. Vi har hatt mange flinke vektorassistenter, og det har vært arrangert både quiz, opptaksfester, juleavslutning og lazertag sammen med vektorassistentene, om en drøy uke står sommeravslutning for tur. Vi håper å se mange kjente fjes blant vektorassistetene også til høsten!

Vi har feiret 5årsjubileet til Vektorprogrammet, det var en minnerik og vellykket kveld, hvor både nåværende og gamle vektorer var til stede i finstasen sin. Til jubileet ble det også skrevet en egen vektorsang, og vi håper den kan være med i mange år fremover og skape nye tradisjoner.

Denne våren har vi samarbeidet mye med pro-bono konsulentene til Prospera og fått vasket vedtektene våre, og fått ny organisasjonsstruktur. Vi gleder oss til å presentere de på generalforsamlingen, og håper den nye strukturen fremstår som oversiktlig og bærekraftig.

I våres dro også eksportteamet til Tromsø for å starte Vektorprogrammet der, det gikk over all forventing og vi ønsker Kassi, Andreas, Aurora og Isak masse lykke til der oppe i nord!

Som vanlig har vi også arrangert kick-off for nye teammedlemmer, og vært på hyttetur og fyllt hytteboka opp med gode minner og vennskap. Det har også skjedd mye teamsosialt i teamene, både grilling, bowling, karaoke, spillkveld er å nevne.

Det er ganske vemodig, men på høy tid, å gi stafettpinnen videre til noen andre, og vi ønsker det nye styret lykke til! Så gleder vi oss til å sitte på sidelinja og si at alt var bedre før.